ELEVAN – Elza Maxhuni – Radio Helsinki – Radio Rinia Dëgjo Shqip

Podcast
Radio Rinia
  • 2020-07-19-1200 Elevan
    59:59
  • 2020-07-19-1300 Elevan
    60:00
audio
Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Samstag, 18. Juli 2020

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Samstag, 18. Juli 2020

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Samstag, 18. Juli 2020

 

Gepostet von Elevan Cosmetic am Montag, 6. Juli 2020

 

Leave a Comment