Anton Marku, Besim Xhelili, Tahir Turkaj, Jeta Jashari – Shoqata e Shkrimtareve „Aleksender Mosiu“

Sendereihe
Radio Rinia
  • 2016-06-12-1200
    15100:07
  • 2016-06-12-1300
    15160:07
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
audio
Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 12. Juni 2016

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 12. Juni 2016

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 12. Juni 2016

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 12. Juni 2016

Schreibe einen Kommentar