Sie hören Radio Rinia

Sendereihen auf Radio Helsinki

 • 18.10.19   Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip...
  54:56
 • 18.10.19   Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip...
  54:55
 • 10.10.19   Shemsie Gashi ne Radio Rinia Degjo Shqip - Radio Helsinki
  50:56
 • 10.10.19   Shemsie Gashi ne Radio Rinia Degjo Shqip - Radio Helsinki
  50:01
 • 04.09.19   Rinor Svishta Talenti Shqiptar ne Futboll
  60:00
 • 04.09.19   Rinor Svishta Talenti Shqiptar ne Futboll
  59:59
 • 04.09.19   FeD - Intervistë më nji pjesë të grupit inicues të...
  59:59
 • 04.09.19   FeD - Intervistë më nji pjesë të grupit inicues të...
  60:00
 • 24.06.19   UHSH-GRAZ Humanizmi i mergates, Rifat Krasniqi, Ali Gashani,...
  60:00
 • 24.06.19   UHSH-GRAZ Humanizmi i mergates, Rifat Krasniqi, Ali Gashani,...
  59:59
 • 24.06.19   Shoqata e gruas Kuq e Zi Villach Austri, Kryetarja Basrije...
  60:00
 • 24.06.19   Shoqata e gruas Kuq e Zi Villach Austri, Kryetarja Basrije...
  59:59
 • 08.04.19   Radio Rinia Dëgjo Shqip - 07.04.2019 Konsulli i Republikes...
  60:00
 • 08.04.19   Radio Rinia Dëgjo Shqip - 07.04.2019 Konsulli i Republikes...
  59:59
 • 20.03.19   Abdullah Abdullahu nga Vjena Tema: “Janari muaji i dhimbjes...
  26626:20
 • 20.03.19   Abdullah Abdullahu nga Vjena Tema: “Janari muaji i dhimbjes...
  53:05
 • 20.03.19   Safet Gashi – Shoqata K.S.C Arberia Weiz Besnik Haziri –...
  59:59
 • 20.03.19   Safet Gashi – Shoqata K.S.C Arberia Weiz Besnik Haziri –...
  60:00
 • 20.03.19   Eli (Elife) Krasniqi (Ph.D.) Doktore e Antropologjise Tema e...
  59:59
 • 20.03.19   Eli (Elife) Krasniqi (Ph.D.) Doktore e Antropologjise Tema e...
  60:00
 • 20.03.19   Ragip Dragush - Poet
  59:59
 • 20.03.19   Ragip Dragush - Poet
  60:00
 • 20.03.19   Kimete (Zahiti) Ternava, Poete nga Weizi,
  60:00
 • 20.03.19   Kimete (Zahiti) Ternava, Poete nga Weizi,
  60:00
 • 20.03.19   Rolanda Limani, Kryetare e Shoqatës Kulturore-Atdhetare...
  60:00
 • 20.03.19   Rolanda Limani, Kryetare e Shoqatës Kulturore-Atdhetare...
  59:59
 • 02.07.18   Arsim Gjergji, Kandidati shqiptar per zgjedhjet Parlamentare...
  57:47
 • 02.07.18   Arsim Gjergji, Kandidati shqiptar per zgjedhjet Parlamentare...
  54055:17
 • 02.07.18   Resul Jusufi “art is life, life is art”
  13675:56
 • 02.07.18   Resul Jusufi “art is life, life is art”
  13735:56
 • 02.07.18   Lura Pollozhani PANI dhe Vlani diskutim mbi zgjedhjet e lira...
  30857:27
 • 02.07.18   Lura Pollozhani PANI dhe Vlani diskutim mbi zgjedhjet e lira...
  51:05
 • 02.07.18   Vehbi Haliti, Shoqata Internacionale Kapfenberfg
  20777:38
 • 02.07.18   Vehbi Haliti, Shoqata Internacionale Kapfenberfg
  20837:38
 • 02.07.18   Lura Pollozhani - Situata politike ne Maqedoni, kosove shqiperi
  84050:34
 • 02.07.18   Lura Pollozhani - Situata politike ne Maqedoni, kosove shqiperi
  84110:34
 • 02.07.18   UHSH-GRAZ, Besnik Haziri, Mentor Gashi
  73970:43
 • 02.07.18   UHSH-GRAZ, Besnik Haziri, Mentor Gashi
  60:28
 • 30.05.18   Imer Lladrovci - Konsull i Republikës së Kosovës ne Austri.
  63890:52
 • 30.05.18   Imer Lladrovci - Konsull i Republikës së Kosovës ne Austri.
  63950:52
 • 30.05.18   Mark Demaj - Mësues i gjuhës shqipe në Untersteiermark...
  57:54
 • 30.05.18   Mark Demaj - Mësues i gjuhës shqipe në Untersteiermark...
  33711:20
 • 30.05.18   Hazir Mehmetin - Mësues i gjuhës shqipe dhe Kryetar i...
  54:47
 • 30.05.18   Hazir Mehmetin - Mësues i gjuhës shqipe dhe Kryetar i...
  53:37
 • 30.05.18   Studentja Marigona Rexhaj - Mbi temen a eshte e mundur me jetu...
  13491:38
 • 30.05.18   Studentja Marigona Rexhaj - Mbi temen a eshte e mundur me jetu...
  46:19
 • 30.05.18   Fadil Azemi, Arif Kryeziu dhe Sadik Shabanhaxhaj - Jeta e...
  25025:49
 • 30.05.18   Fadil Azemi, Arif Kryeziu dhe Sadik Shabanhaxhaj - Jeta e...
  45:23
 • 29.05.18   Kandidatet shqiptar në Gemeinderatswahlen 2017 ne zgjedhjet e...
  25055:40
 • 29.05.18   Kandidatet shqiptar në Gemeinderatswahlen 2017 ne zgjedhjet e...
  25115:40
 • 29.05.18   "Samitin e Diaspores Shqiptare" qe u mbajt ne Shqiperi dhe...
  14975:49
 • 29.05.18   "Samitin e Diaspores Shqiptare" qe u mbajt ne Shqiperi dhe...
  15035:49
 • 29.05.18   Emisioni i fund vitit 2016 me Përfaqësues te Shoqatave te...
  14932:04
 • 29.05.18   Emisioni i fund vitit 2016 me Përfaqësues te Shoqatave te...
  14992:04
 • 29.05.18   Germin - Fjolla Vukshinaj dhe platforma Diasopraflet
  4912:12
 • 29.05.18   Germin - Fjolla Vukshinaj dhe platforma Diasopraflet
  4852:13
 • 29.05.18   Grupi i fëmijëve - Ardiana Osmani, Edona Zekolloi, Dafina...
  53896:11
 • 29.05.18   Grupi i fëmijëve - Ardiana Osmani, Edona Zekolloi, Dafina...
  53836:11
 • 29.05.18   Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija,- Udhëheqës i Bordit...
  56:34
 • 29.05.18   Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija,- Udhëheqës i Bordit...
  55:48
 • 28.05.18   Edison Ademi - Nxenes ne Graz
  57:17
 • 28.05.18   Edison Ademi - Nxenes ne Graz
  39638:33
 • 28.05.18   Roza (Prenaj) Nrecaj – Mësuese e gjuhës shqipe të...
  19418:49
 • 28.05.18   Roza (Prenaj) Nrecaj – Mësuese e gjuhës shqipe të...
  58:23
 • 28.05.18   Erlinda Balaj – Këngëtare shqiptare qe jeton në...
  56:34
 • 28.05.18   Erlinda Balaj – Këngëtare shqiptare qe jeton në...
  20704:38
 • 28.05.18   Nënë Tereza, emision kushtuar Shenjtërimit te sajë...
  112925:43
 • 28.05.18   Nënë Tereza, emision kushtuar Shenjtërimit te sajë...
  55:36
 • 07.05.18   UHSH-GRAZ, Rifat Krasniqi ne pjesen e dyte.
  52:22
 • 07.05.18   UHSH-GRAZ, Rifat Krasniqi ne pjesen e dyte.
  102905:51
 • 07.05.18   DR. Karl Bauer im Gespräch mit Fatmir Osmani, über...
  52:35
 • 07.05.18   DR. Karl Bauer im Gespräch mit Fatmir Osmani, über...
  72666:16
 • 07.05.18   Enver Maxhuni, Ardian Abrashi, Albion Sedolli, Flamur Muleci,...
  42366:41
 • 07.05.18   Enver Maxhuni, Ardian Abrashi, Albion Sedolli, Flamur Muleci,...
  57:58
 • 07.05.18   UHSH-GRAZ- Futboll, Rifat Krasniqi, Festim Ahmetaj, Alban Berisha
  12127:06
 • 07.05.18   UHSH-GRAZ- Futboll, Rifat Krasniqi, Festim Ahmetaj, Alban Berisha
  12187:06
 • 07.05.18   Anton Marku, Besim Xhelili, Tahir Turkaj, Jeta Jashari -...
  15100:07
 • 07.05.18   Anton Marku, Besim Xhelili, Tahir Turkaj, Jeta Jashari -...
  15160:07
 • 07.05.18   Selina Ademin dhe Edison Ademin dy "Shqipe" të vogla 05.06.2016
  5020:16
 • 07.05.18   Selina Ademin dhe Edison Ademin dy "Shqipe" të vogla 05.06.2016
  5080:16
 • 25.04.18   Safet Gashi - Udheheqes i Bordit te Nderit pran KKSHSHST...
  51003:11
 • 25.04.18   Safet Gashi - Udheheqes i Bordit te Nderit pran KKSHSHST...
  51063:11
 • 16.04.18   Martin Marku, Shoqata Nënë Tereza – Graz, Pjesa 1; Marjan...
  55:19
 • 16.04.18   Martin Marku, Shoqata Nënë Tereza – Graz, Pjesa 1; Marjan...
  603:53
 • 16.04.18   Shaip Bytyqi, Isuf Tershani, Hysni Helshani, Shoqata Dardania...
  13638:06
 • 16.04.18   Shaip Bytyqi, Isuf Tershani, Hysni Helshani, Shoqata Dardania...
  13698:06
 • 16.04.18   Bashkim Shala, Kryetar i Shoqatës Atdheu – Graz pjesa 2,...
  3558:13
 • 16.04.18   Bashkim Shala, Kryetar i Shoqatës Atdheu – Graz pjesa 2,...
  3618:13
 • 13.04.18   Fatos Kryeziu / Vilson Marku me temen: Nderi i Kombit Adem...
  16554:39
 • 13.04.18   Fatos Kryeziu / Vilson Marku me temen: Nderi i Kombit Adem...
  50:16
 • 13.04.18   Martin Marku, Kryetar i Shoqatës Nënë Tereza – Graz...
  6414:47
 • 13.04.18   Martin Marku, Kryetar i Shoqatës Nënë Tereza – Graz...
  57:01
 • 13.04.18   Mehdi Tahiri, Kryetar i Shoqates K.S.C.Arbëria-Weiz 14.02.2016
  55328:07
 • 13.04.18   Mehdi Tahiri, Kryetar i Shoqates K.S.C.Arbëria-Weiz 14.02.2016
  55388:07
 • 13.04.18   Bukurije Limani, Kryetare e shoqatës Rinia – Graz dhe...
  45248:14
 • 13.04.18   Bukurije Limani, Kryetare e shoqatës Rinia – Graz dhe...
  45308:14
 • 13.04.18   Fatmir Osmani, Kryetar i Këshillit Koordinues të Shoqatave...
  15008:42
 • 13.04.18   Fatmir Osmani, Kryetar i Këshillit Koordinues të Shoqatave...
  15068:42
 • 12.04.18   Rifat Krasniqi Kryetari i UHSH-Graz Unioni Humanitarë...
  52:21
 • 12.04.18   Rifat Krasniqi Kryetari i UHSH-Graz Unioni Humanitarë...
  49:08
20 Beiträge
weekly show 54 Beiträge
0 Beiträge
28 Beiträge
1 Beiträge
15 Beiträge