Beiträge von radiorinia
1 bis 15 von 37 Beiträgen
Arsim Gjergji, Kandidati shqiptar per zgjedhjet...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 01. Oktober 2017 — https://www.arsim-wahl17.at/
Tags:
Gesellschaft
57:47 Min.
Resul Jusufi “art is life, life is art”
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 03. September 2017 — http://www.resul-jusufi.at/
Tags:
Gesellschaft
13675:56 Min.
Lura Pollozhani PANI dhe Vlani diskutim mbi zgjedhjet e...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 18. Juni 2017
Tags:
Gesellschaft
30857:27 Min.
Vehbi Haliti, Shoqata Internacionale Kapfenberfg
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 11. Juni 2017
Tags:
Gesellschaft
20777:38 Min.
Lura Pollozhani - Situata politike ne Maqedoni, kosove...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 14. Mai 2017
Tags:
Gesellschaft
84050:34 Min.
UHSH-GRAZ, Besnik Haziri, Mentor Gashi
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 07. Mai 2017
Tags:
Gesellschaft
73970:43 Min.
Imer Lladrovci - Konsull i Republikës së Kosovës ne...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 30. April 2017 — Ishte nder te ndanim informacione te rendesishme per degjuesit, mendime diplomatike dhe gjithashtu te njiheshim me nga afer me rolin...
Tags:
Gesellschaft
63890:52 Min.
Mark Demaj - Mësues i gjuhës shqipe në...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 09. April 2017
Tags:
Gesellschaft
57:54 Min.
Hazir Mehmetin - Mësues i gjuhës shqipe dhe Kryetar i...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 02. April 2017
Tags:
Gesellschaft
54:47 Min.
Studentja Marigona Rexhaj - Mbi temen a eshte e mundur me...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 26. März 2017
Tags:
Gesellschaft
13491:38 Min.
Fadil Azemi, Arif Kryeziu dhe Sadik Shabanhaxhaj - Jeta...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 12. März 2017
Tags: ,
Gesellschaft
25025:49 Min.
Kandidatet shqiptar në Gemeinderatswahlen 2017 ne...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 29. Januar 2017
Tags:
Gesellschaft
25055:40 Min.
"Samitin e Diaspores Shqiptare" qe u mbajt ne Shqiperi...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 22. Januar 2017 — https://www.facebook.com/kkshshst/videos/740368819420075/?t=17  
Tags:
Gesellschaft
14975:49 Min.
Emisioni i fund vitit 2016 me Përfaqësues te Shoqatave...
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 25. Dezember 2016
Tags: ,
Gesellschaft
14932:04 Min.
Germin - Fjolla Vukshinaj dhe platforma Diasopraflet
AUDIO
Mehr Infos zu dieser Sendereihe Radio Rinia 18. Dezember 2016 — http://diasporaflet.org/author/radio-rinia-degjo-shqip/...
Tags:
Gesellschaft
4912:12 Min.
avatar

Radio Rinia Dëgjo Shqip

 
Name:
Radio Rinia Dëgjo Shqip
E-Mail:
kkshshst (at) hotmail.com
Station:
Mehr Infos zu dieser Station Radio Helsinki