Health’s Kitchen – on air of April 4th 2022: „Mediterranean Diet“

Podcast
Health’s Kitchen on Air
  • HK on air April 2022 Mediterrane Ernährung
    59:45
audio
36:53 Min.
Health’s Kitchen – on air vom Februar 2024: Was macht #fitspiration mit mir?
audio
25:21 Min.
Health’s Kitchen – on air vom September 2023: Einblick in die TCM mit Christine Hiegesberger
audio
58:43 Min.
Health's Kitchen - on air vom 17. April 2023: Detox beim Frühjahrsputz mit Agnes Gerstbauer
audio
58:43 Min.
Health's Kitchen - on air vom 24. April 2023: Nachhaltige Veränderung mit Nik Kleemann
audio
1 Std. 01:05 Min.
Health’s Kitchen – on air January 2023: „Mindful Eating" (Achtsam Essen)
audio
1 Std. 03:34 Min.
Health’s Kitchen – on air vom 3. Oktober 2022: Darmgesundheit im Fokus
audio
1 Std. 04:06 Min.
Health's Kitchen - on air vom 5. September 2022: Periode & Essen
audio
55:39 Min.
Health’s Kitchen – on air June 2022: „Body Positivity“
audio
1 Std. 04:29 Min.
Health’s Kitchen – on air vom 12. Mai 2022: „Fungi, Pilze, Schwammerl“ Mushroom Magic mit Edelpilz-Züchter Michael Doppler von Vitus Vitality

What makes the mediterranean way of eating so beneficial for our health?

The French paradoxon, the blue zones, southern European rituals around food and ways to implement it in your everyday life are topics in this episode. This time in English!

Pragramme and Moderation: Lena Gießwein, BSc (dietitian)

 

Visit my other channels:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXhwByLwE0Vhef8pN5YQhsg

Instagram: https://www.instagram.com/health.s_kitchen

Facebook: https://www.facebook.com/LenaG.nutrition

Website: https://lenagnutrition.jimdofree.com/über-mich/

Website: https://www.healthskitchen.eu/

Schreibe einen Kommentar