Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu

Podcast
Radio Rinia
  • 2020-05-24-1200 Emiri Arsimi Armondi
    60:00
  • 2020-05-24-1300 Emiri Arsimi Armondi
    60:00
audio
1 Std. 00 Sek.
Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,
audio
131 Tage 22 Std.
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
1 Std. 09 Sek.
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
138 Tage 22 Std.
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
1 Std. 10:17 Min.
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
1 Std. 00 Sek.
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
1 Std. 00 Sek.
Roni - Rinor Baraliu
audio
1 Std. 00 Sek.
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
1 Std. 00 Sek.
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani

Me datë 24 Maj nga ora 12.05 te ftuar Live ne Radio Rinia Dëgjo Shqip! ishin:

• Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija,
Departamenti Klinik i Onkologjisë së Hematologjisë Pediatrike
Klinika Universitare për Kirurgji Pediatrike dhe Adoleshente – Graz
njëherësh edhe udhëheqës i Bordit të nderit pran KKSHSHST
• Arsim Gjergji – Nënkryetar i KKSHSHST, pronar i Restorantit „eleven“ Graz
• Armond Aliu- Sekretar i KKSHSHST, pronar i Hotelit „sHome“ Graz

Tema:
Pandemia e shkaktuar nga Covid 19,
ndikimi i saj në jetën tonë shëndetësore, sociale dhe ekonomike.

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 7. Juni 2020

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 7. Juni 2020

 

 

Bild könnte enthalten: 1 Person, Brille und Nahaufnahme

Bild könnte enthalten: 1 Person

 

Schreibe einen Kommentar