• 2020-06-21-1200 Bahri Troja Deshira Shehu, Drita Cacaj Shefqet Balaj
    60:00
  • 2020-06-21-1300 Rolana Limiani Gjavit Shabanaj Nisret bujari Fatmir Osmani
    59:59
  • MP3, 160 kbps
  • 68.66 MB
Klicken Sie auf 'Download', um die Datei in der Originalqualität herunterzuladen.

Me datë 21 qershor nga ora 12.05 kishim Live ne Radio Rinia Dëgjo Shqip!
“Këshillin iniciues te formimit të Platformës Integruese të Shqiptareve ne Austri”
Një iniciative e cila ne vete mbledhë shqiptaret qe me punën dhe sakrificën e tyre personale kanë arritur te inkuadrohen ne strukturat partiake ne Austri (Asamblist, Eu Gemenderätte dhe pozicione tjera udhëheqës ne Partitë e tyre) me moton Integrim pa Asimilim
Kemi nderin që një pjese te grupit iniciues ti kemi Live në studion e RRDSH për tu njohur me afër me punën ,aktivitetin dhe mbi te gjitha kush janë këta shqiptarë qe janë kaq mire te integruar ne shtetin ku jetojmë te cilët votohen jo vetëm nga shqiptaret por edhe vet austriakët.

Te Ftuarit: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip am Sonntag, 21. Juni 2020

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip am Sonntag, 21. Juni 2020

Gepostet von Bahri Troja am Donnerstag, 21. April 2016

 

❤️Mallë

Gepostet von Deshire Manuka Shehu am Mittwoch, 1. Juli 2020

Gepostet von Drita Cacaj am Montag, 1. Oktober 2018

Gepostet von Shefqet Sigi Balaj am Donnerstag, 1. Februar 2018

 

Gepostet von Rolanda Limani am Dienstag, 5. Mai 2020

Gepostet von Gjavit Shabanaj am Freitag, 8. Mai 2020

Gepostet von Nisret Bujari am Donnerstag, 7. Mai 2020

 

Gepostet von Fatmir Osmani am Montag, 12. November 2012