Shoqata e gruas Kuq e Zi Villach Austri, Kryetarja Basrije Shabani-Weger Nënkryetarja Hidajete Musaj (Hida) Sekretarja Flora Bajrami Mederatorja e shoqates Mihrije Hoxha

Sendereihe
Radio Rinia
  • 2019-06-23-1200
    60:00
  • 2019-06-23-1300
    59:59
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
audio
Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Samstag, 22. Juni 2019

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Montag, 24. Juni 2019

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Montag, 24. Juni 2019

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Montag, 24. Juni 2019

Bilder

radio-rinia-shqip1-logo - publish
2620 x 2992px

Schreibe einen Kommentar