Nachhaltigkeit_Karl Gril o čebelarstvu in čebelah

Podcast
AGORA Akzente
  • AGORAAkzente_Nachhaltigkeit_Karl Gril o čebelarstvu in čebelah
    49:07
audio
39:53 Min.
AGORA Akzente: Total I no Digital I no _ Ekološki aspekt
audio
34:09 Min.
AGORA Akzente: Total I no Digital I no I Duševno zdravje v času pandemije I Psychisch gesund in der Pandemie
audio
38:23 Min.
AGORA Akzente: Total I no Digital I no_Izobraževanje I Ausbildung
image
AGORA Akzente: Total I no Digital I no _ Leto dni pandemije
audio
21:40 Min.
AGORA Akzente: Total I no Digital I no _ Pandemija in mladi
audio
40:37 Min.
AGORA Akzente: Total I no Digital I no _ Gostinstvo in turizem na podeželju v času epidemije
audio
24:18 Min.
AGORA Akzente: Total I no Digital I no _ Frieden in der Pandemie
audio
35:41 Min.
AGORA Akzente: Total I no Digital I no_ Kultur im Zeichen der Pandemie
audio
25:45 Min.
AGORA Akzente_ 100 let koroškega plebiscita_100 Jahre Kärntner Volksabstimmung I Dokumentarfilm über die Kärntner Volksabstimmung von Dr. Marjan Linasi I Dokumentarni film o koroškem plebiscitu - Dr. Marjan Linasi
audio
29:55 Min.
AGORA Akzente_ 100 let koroškega plebiscita_100 Jahre Kärntner Volksabstimmung I Korošci o Koroškem plebiscitu I Kärntner über Kärntner Volksabstimmung

Priden kot čebela I Fleißig wie eine Biene

AGORA Akzente_Nachhaltigkeit

Vsaka tretja žlica hrane je odvisna od čebel. Številčno največje in najbolj marljive opraševalke rastlin so izpostavljene številnim nevarnostim in sovražnikom. Zakaj jih moramo zaščiti in zakaj so čebele tako pomembne za naš ekosistem nam bo pojasnil Karl Gril, dolgoletni čebelar iz Šmihela pri Pliberku.

Jeder dritte Bissen hängt von den Bienen ab. Die zahlenmäßig größten und fleißigsten Bestäuber sind von vielen Feinden bedroht. Warum wir sie schützen müssen und warum sie für unseren Lebensraum und die Nachhaltigkeit so wichtig sind, erzählt uns Karl Gril, ein Imker aus St. Michael ob Bleiburg I Šmihel pri Pliberku.

Schreibe einen Kommentar