„Samitin e Diaspores Shqiptare“ qe u mbajt ne Shqiperi dhe vizita e Ambasadorit William Walker ne Graz! Diskutojnë: Bahri Troja, Islam Islami Nexhmedin Ahmeti. dhe Z.Sabedin Gashin shoqeruesi dhe koordinatori i takimt Uashington-Graz KKSHSHST-UHSH shoqërojnë mysafiret.

Sendereihe
Radio Rinia
  • 2017-01-22-1200
    14975:49
  • 2017-01-22-1300
    15035:49
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
audio
Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019

Vizita e Ambasadorit William Walker ne Graz! 21.01.2017

Vizita e Ambasadorit William Walker ne Graz! 21.01.2017dhe fjalimi i tije para qindra të pranishmëve.

Gepostet von Këshilli Koordinues per Steiermark am Dienstag, 29. Mai 2018

 

Schreibe einen Kommentar