Grupi i fëmijëve – Ardiana Osmani, Edona Zekolloi, Dafina Perteshi, Lora Iballi me kryetarin Enver Tershani dhe Sekretarin Hysni Helshani të Shoqatës Dardania nga Knittelfeld

Sendereihe
Radio Rinia
  • 2016-12-11-1300
    53896:11
  • Grupi i fëmijëve - Ardiana Osmani, Edona Zekolloi, Dafina Perteshi, Lora Iballi me kryetarin Enver Tershani dhe Sekretarin Hysni Helshani të Shoqatës Dardania nga Knittelfeld
    53836:11
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
audio
Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019

https://www.facebook.com/1401660003494536/videos/1729325120728021/?t=48

 

Bild könnte enthalten: 21 Personen, Personen, die lachen, Innenbereich

Schreibe einen Kommentar