Nënë Tereza, emision kushtuar Shenjtërimit te sajë 04.09.2016 Vatikan, Biografi e shkëlqyeshme e përgatitur nga moderatorja Leonita Totaj, min 16-24.

Sendereihe
Radio Rinia
  • 2016-09-04-1200
    112925:43
  • 2016-09-04-1300
    55:36
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
audio
Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=107835483420277&set=a.106734093530416.1073741827.100025814772083&type=3

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31870641_107823860088106_7018287040554860544_n.jpg?_nc_cat=0&oh=675ba5ebfebe699f095f31ff446237e2&oe=5B8AC1A7

Bild könnte enthalten: 1 Person, Text

Schreibe einen Kommentar