Martin Marku, Shoqata Nënë Tereza – Graz, Pjesa 1; Marjan Pera, Shoqata Stublla – Graz Pjesa 2,

Sendereihe
Radio Rinia
  • 2016-04-03-1300
    55:19
  • Martin Marku, Shoqata Nënë Tereza – Graz, Pjesa 1; Marjan Pera, Shoqata Stublla – Graz Pjesa 2, 2016-04-03
    603:53
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
audio
Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14333778_1368940449790577_5846638403993502155_n.jpg?_nc_cat=0&oh=8e255f6b70552caa0a3154343c11b0fd&oe=5B5DCF76

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/12039202_757317031061964_1280946773624175724_n.jpg?_nc_cat=0&oh=8c0f3582e11bcbe4903081bc7e43ff98&oe=5B73FBF2

 

Schreibe einen Kommentar