Shaip Bytyqi, Isuf Tershani, Hysni Helshani, Shoqata Dardania – Knittelfeld. 13.03.2018

Sendereihe
Radio Rinia
  • 2016-03-13-1200
    13638:06
  • 2016-03-13-1300
    13698:06
audio
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
Roni - Rinor Baraliu
audio
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
audio
Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani
audio
Marin Mema ne Radio Helsinki - Graz - Radio Rinia Degjo Shqip 13.10.2019

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 13. März 2016

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 13. März 2016

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 13. März 2016

Gepostet von Shoqata Dardania am Samstag, 18. Februar 2017

Gepostet von Isuf Tershani am Dienstag, 23. Januar 2018

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210815089317710&set=a.4647242943478.2190178.1365305305&type=3

Schreibe einen Kommentar