Kjeld van Bommel: About 3D printed food

Sendereihe
Spaceuriosity
  • RO_van Bommel_food printing_1_090914
    Download
    27:03
audio
THOMAS ROMM: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
ERICH LEHNER: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
C. ANGELMAIER: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
FRANZ VIEHBÖCK: Der österreichische Kosmonaut
audio
MICHAEL OBRIST: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
PETER BAUER: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
ALEXANDER HAGNER: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
ANDREAS NIERHAUS: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
CHRISTOPH LAMMERHUBER: Dem Wesentlichen auf der Spur
audio
VIRGILIUS MOLDOVAN: Dem Wesentlichen auf der Spur

We have talked to Kjeld von Bommel, a researcher and specialist in 3D printed food at TNO in the Netherlands.

TNO is a contract research organization with activities ranging from industrial innovations to healthy living, from transport and mobility to the theme of this generation: Energy. TNO has been working in the field of additive Manufacturing for over 20 years now

How did they start printing food?
Why even try to print food?
Is the one we already grow and eat not good anymore?
Who wants to eat jelly in neon colors?
What could be the uses of this technology?

Those and other questions were anwered by Kjeld van Bommel

A radio broadcast by Sandra Häuplik-Meusburger and Verena Holzgethan with guest narrator Amine Khouni

 

Schreibe einen Kommentar